Få lange øjenvipper på 3 måneder med Revitalash

Få lange øjenvipper med RevitalashJeg har aldrig været den store tilhænger af at påføre mig “falsk skønhed”. Med det mener jeg for eksempel negle i akryl, hår ekstensions, silikone også videre. Det er ikke fordi, at jeg ikke synes, det er pænt på andre, men jeg har bare ikke selv bevæget mig ned af den boldgade. Fra naturens side er jeg desværre heller ikke udstyret med den perfekte C-skål, tynde ben eller dådyrøjne med lange flotte øjenvipper. Og hvilken pige drømmer ikke om det?

I sommer mødte jeg en veninde, der havde de flotteste øjenvipper. Lange og fyldige. Det var det første, jeg lagde mærke til, da jeg så hende.  Det var hende, der fortalte mig om Revitalash Advanced Conditioner. Efter at have set resultatet af hendes flotte øjne, besluttede jeg mig for at give det et forsøg.
Som tidligere nævnt er jeg nemlig ikke udstyret med flotte lange vipper fra naturens side. Faktisk er det nærmere det modsatte. Mine øjenvipper er uden fylde og tæthed og så er de meget lige – altså uden bue og meget bløde, hvilket gør dem svære at lægge mascara på og få dem til at syne af noget, da de nederste vipper også er nærmest ikke-eksisterende. Derfor har jeg  til tider sneget mig til at bruge de der falske øjenvipper, hvor man klister en helt stribe på henover øjenlåget.
Det er da også meget pænt, ulempen er bare, hvis limen pludselig svigter ude i siden, eller endnu værre at man mister en hel øjenvippe-stribe på det ene øje. Som regel sker det sjældent, men tanken om, at det kan ske, er temmelig irriterende. Desuden skal man også være ret hardcore for at sætte dem på, så det ser pænt ud, også er det deslige vigtigt at man modererer sig, når man skal vælge hvilken model, man skal købe, da der er en hel palette af variationer efterhånden. Nok om det.

Jeg startede med at bruge Revitalash Advanced Conditioner  den 25. juni 2014. Desværre er mit før-billede ikke blevet så skarpt, som man kunne have ønsket. men her er det sammenlignet med efter-billedet, som er taget dags dato:

Processed with Moldiv

foto 9

Jeg vil ikke kalde det et ægte mirakel, men næsten. Det er lykkedes mig at få lange øjenvipper med Revitalash. Der er i hvertfald sket en kæmpe forskel på 3 måneder. Som det kan ses på billederne, så har jeg idag fået væsentlig længere øjenvipper, tætheden på dem er meget bedre, og hvad der ikke kan ses, er at de tilmed også er blevet mere stive og naturligt buede. det ses selvfølgelig bedre med mascara og det skal I da heller ikke snydes for  at se:

foto

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 20.29.08

foto 6Dette er vel og mærket uden brug af øjenvippe-bukkeren. Jeg har dog brugt Lancôme Cils Booster XL Mascara Base inden jeg påførte mascara, som bare er en Max Factor mascara.

Siden den 25. juni 2014 – altså i 3 måneder, har jeg brugt Revitalash Advanced Conditioner hver morgen og aften efter at have renset huden. Når man har opnået den længde man ønsker så fortsætter man bare med Revitalash Advanced Conditioner en gang om dagen et par gange om ugen.

Det er næsten for godt til at være sandt at man kan få lange øjenvipper ved bare at bruge Revitalash, ikke? Nu sidder man måske og tænker om ikke, der er nogle ulemper ved dette. Hvis jeg skal nævne en ulempe, så er det at det er forholdsvis dyrt. Et styk indeholdende 3,5 ml koster den nette sum af 889kr på Helle Thorups webshop.  Det skal dog siges, at det er meget drøjt i brug og holder ca. 3 måneder når du bruger den både morgen og aften. Og et lille tip er at tilmelde sig Helle Thorups nyhedsbrev, så får du tilbudsmails fra shoppen, hvor man indimellem kan være heldig at der er 25% osv.

Udover dette så skal man passe på med at komme til at ramme øjet, det svier, hvis man rammer øjet. Personligt har jeg ikke haft nogle bivirkninger ved at bruge produktet.

Historien bag Revitalash Advanced Conditioner er, at man opdagede at en af bivirkningerne ved nogle øjendråber, der var beregnet som medicin til forhøjet blodtryk i øjet, var at patienternes øjenvipper voksede. Stoffet, der får vipperne til at vokse hedder bimatoprost (eller tilsvarende) findes i flere tilsvarende produkter.

Men lad være sagt med disse ord: DET VIRKER!

_________________________________
OPDATERING
_________________________________

Den dårlige nyhed er, at man tilsyneladende ikke kan købe Revitalash Conditioner på Helle Thorups hjemmeside mere. Men den gode nyhed er dog, at jeg har fundet det på Beautycos.dk og endnu bedre er prisen – kr. 699,- Find det her