En blog om livet i provinsen

Hejsa og Velkommen til!

Blog om livet i provinsen

Jeg er 33 år, og jeg er gift, og sammen med min mand har vi en lille dejlig søn fra marts 2014. Vi bor – som bloggen antyder i en provinsby, Viborg, i hjertet af Jylland. Og det er herfra min blog om livet i provinsen vil tage form. Til hverdag er jeg i øjeblikket på barsel, og når jeg ikke er det, så arbejder jeg med salg indenfor bolig og interiør. 

Her på bloggen vil du kunne læse om alt fra mad, til børn, til mode og skønhed og bolig og interiør, TV-serier og film og meget meget andet. Ligesom mange andre blogs gør det, vil jeg forsøge at give et indblik i det skønne everyday life i provinsen. Bloggen her vil blive brugt som et frirum og et memoboard, hvor jeg kan skrive om livet som mor, som kvinde, som veninde, som datter og som ægtefælle. Jeg har en masse på hjerte, og jeg håber, at jeg vil finde nogle at dele disse ting med. Og I er meget velkomne til at kommentere, debattere og snakke med her på siden.

Hvorfor “Libidu”?

Domænet “Libidu” blev købt og oprettet for 5 år siden – oprindeligt er domænet købt til et andet formål, der desværre ikke blev til noget, og er derfor idag endt med at danne rammerne for min blog om livet i provinsen.
Navnet Libidu giver for nogle associationer til ordet libido. Libido er latin og betyder lyst/begær/ønske – dette er i hvertfald definitionen, hvis man slår det op på Wikipedia,  og deraf kommer da også navnet Libidu, som skal danne rammerne for en blog om alt, hvad jeg har passion for – desuden betyder libido også drivkraft/livsdrift – og hvis ikke man kun tillægger dette noget seksuelt, så beskriver det meget godt tankerne bag navnet Libidu.

Kærlig hilsen

🙂

PS. Find mig på Instagram: libidu.com_blog